GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Canadian Peak kleding - Koop bij dé erkende dealer - Bendelli Herenmode

Canadian Peak kleding

Canadian peak kleding

Canadian Peak kleding online kopen. Bendelli is een erkende dealer van het merk Canadian Peak. Het is een subliem merk en onderdeel van de makers van Geographical Norway. Het richt zich echter op een andere doelgroep. Namelijk: op klanten die continu op zoek zijn naar perfectie en uitmuntendheid. Want elke man wil er toch goed en verzorgd uitzien? Daar draagt het kledingmerk Canadian Peak zeker aan bij. Het merk heeft als eerste de bekende parka winterjassen op de markt gebracht. Later in het voorjaar de succesvolle heren bermuda’s. De modellen presenteren zich succesvol door hun design en gebruikte materialen. Over elk detail is goed en lang nagedacht, om jou die perfectie te geven die het verdiend. De afwerking van Canadian Peak is dan ook zeer hoogwaardig en gaan jaren lang mee.

Canadian Peak is het resultaat van veel onderzoek met maar 1 vraag: Wat wil de klant? Uit dit onderzoek is gekomen dat mannen op zoek zijn naar kleding die aan de volgende voorwaarden voldoet. 

  1. Stijlvol zijn
  2. Comfort bieden
  3. Bescherming geven
  4. Hoge kwaliteit

De kleding is daarom ook zo gemaakt dat het lang mee gaat. Dit komt door een speciale weeftechniek die men gebruikt. Hierdoor is de kleding van dit merk ook geschikt voor extreme omstandigheden. Waar andere merken stoppen gaat Canadian Peak verder. Veel klanten zien het merk dan ook als perfecte outdoor kleding. Een compliment voor de makers van Canadian Peak denk ik. Het heeft als doel je het beste gekwalificeerde kleding te bieden, wat met de grootste zorg voor materialen en stijl is geproduceerd. 

Hoe vallen de maten van Canadian Peak?

Canadian Peak kent helaas geen maattabel die voor iedere categorie of kledingstuk hetzelfde is. Zo zijn er binnen de categorie vesten bijvoorbeeld, meerdere maattabellen. Ieder vest heeft zijn eigen en unieke vormgeving. Het kan dus voorkomen dat niet ieder vest dezelfde pasvorm heeft.

Daarom hebben wij bij de producten een maattabel bijgevoegd, die specifiek voor dat product zijn. Het merk is hierin nog volop in ontwikkeling en kan dus voorkomen dat nog niet alle producten zijn voorzien van een maattabel. Deze zullen de komende tijd worden bijgevoegd.

Wel testen wij vooraf alle kledingstukken of de maatvoering klopt of niet. Bij ieder artikel zetten wij dan ook een maatadvies. Extra informatie over de maatvoering of pasvorm staat bijgeschreven onder het kopje: Beschrijving. Dit is op iedere product pagina te vinden.

Alle maten zijn in centimeters gemeten. De maten zijn van het kledingstuk en niet van het lichaam

Tip, vergelijk de maat van een kledingstuk uit je kledingkast

Twijfel je tussen twee maten? Bekijk hiervoor ook de uitgebreide informatie op de product pagina.

Winkelwagen
Scroll naar boven