GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Casa Moda Comfort Fit Herenkleding | Casa Moda Webshop Bendelli.nl

Casa Moda Comfort Fit Herenkleding

Casa Moda Modern fit webshop
Casa Moda hedendaagse herenkleding

Het merk Casa Moda heeft inmiddels zo'n grote naamsbekendheid opgebouwd dat jij er wellicht ook al wel eens van hebt gehoord. Het is één van de bekendste en grootste kledingleverancier van Europa. Al sinds het jaar 1924 produceert Casa Moda herenkleding. De hedendaagse collectie hebben we dan ook te danken aan de oprichter Heinrich Katt. 

De afgelopen jaren heeft het merk zich ontwikkeld van alleen verkoop van overhemden tot een lifstyle-aanbieder voor herenkleding. Twee merken vormen de basis van dit succes: Casa Moda en Venti. Van deze twee merken gaan er dagelijks meer dan 12.000 orders de deur uit. Dit gebeurd vanuit het moderne goederenmagazijn in Oldenburg.

Waarom is het merk Casa Moda zo populair?

We zullen dit proberen uit te leggen.
Om een goed product op de markt te brengen heb je talent, precisie en passie nodig. Iedere medewerker binnen dit bedrijf draagt bij aan het succes van dit merk. Alle neuzen staan dezelfde kant op. Zij respecteren ook leveranciers, producenten en natuurlijk ons als klant. Omdat het bedrijf gevestigd staat bij de oosterburen, verstaat men de taal van Europa. Zij weten precies hoe de cultuur en de mentaliteit is binnen Europa. Zoals ze het zelf zeggen: Wij doen alleen zaken met klanten die betrouwbaar en vóóral eerlijk zijn. Casa Moda comfort fit herenkleding zegt al op welke doelgroep ze willen bedienen.

"Casa Moda betekent letterlijk "Huis van de Mode" of modehuis"

Misschien is dat de reden van het succes? Eerlijk en betrouwbaar naar buiten treden. Op de lange termijn werpt dit zijn vruchten af. Daarom levert het bedrijf uit Duitsland nu over de hele wereld. 

Casa Moda Hedendaag herenkleding
Casa Moda kleding voor de mderne man die kan genieten van stijlvolle kleding.

Hoe staat het met de kwaliteit van Casa Moda?

Zoals we al zeiden is de oprichter Heinrich Katt de grondlegger van dit merk zoals wij dat nu kennen. Eén punt kwam ik heel sterk tegen toen ik mij verdiepte in dit merk. Bij eerlijkheid en betrouwbaarheid hoort dan natuurlijk ook een perfecte kwaliteit. Anders zou het botsen met bovenstaande. Laat dit nu ook één van grondpijlers zijn van de oprichter. Hij zegt er zelf het volgende over: In samenwerking met onze geselecteerde leveranciers ontwikkelen wij innovatie, hedendaagse materialen, die in een speciaal geselecteerde productiefaciliteiten worden vervaardigd.   

"Kleding van hoge en constante kwaliteit, altijd en overal"

Waarom in Duitsland?

Om precies te zijn in de plaats Oldenburg. Laat dit nu ook de plaats zijn waar het alle begonnen is in 1924. Het kloppende hart is dus al Bijna 100 jaar Oldenburg. Wat goed is moet je goed laten hebben ze gedacht in Duitsland. Elk jaar worden er meer dan 4.5 miljoen meter stof behandeld en gecontroleerd door de afdeling, voor inspectie van de inkomende kledingstukken. De eindproducten worden allemaal gecontroleerd in Oldenburg. In het jaar 2014 hebben ze dan ook een compleet en gemoderniseerd magazijn geopend. Waar meer dan 2.7 miljoen items de deur verlaten ieder jaar.

In het jaar 2000 is de oprichter Heinrich Katt overleden. Zijn zoon Klaus gaat vol op het orgel en wil het bedrijf laten groeien. Een wens van zijn vader. Voor Klaus een jongensdroom die uitkomt. Want het bedrijf heeft een enorme groei weten te behalen. Tot het jaar 2005 verkocht het alleen in Duitsland. Nu anno 2020 heeft Casa Moda meer assortiment dan ooit en vele winkels wereldwijd.

Casa Moda overhemden kopen bij Bendelli
Casa Moda overhemden | Een goede aankoop

"In samenwerking met onze geselecteerde leveranciers ontwikkelen wij innovatie, hedendaagse materialen, die in een speciaal geselecteerde productiefaciliteiten worden vervaardigd. "

Het geheim van het kledingontwerp

Dit wil natuurlijk iedereen weten. Natuurlijk moet ik het ook doen met de informatie die ons beschikbaar is. Maar Casa Moda ontwikkeld individuele collecties, die volgens markt-gestuurde kleurthema's en bezorgritmes tot stand komen. Iedere collectie of het nu op de zomer of winter gaat, heeft meer dan alleen een kledingstuk.
Meer dan 90% van de overhemden en truien zijn van eigen ontwerp. De rest van de kleding ontwikkelen ze samen met geselecteerde wevers. 

Ook poloshirts, t-shirts en truien ontwikkelen ze zelf, uiteraard exact afgestemd op de overhemden lijn. Dit ook in combinatie met het merk Venti. Er is veel liefde en styling voor de producten en dat maakt ieder kledingstuk speciaal en jou favoriet. Casa Moda comfort fit herenkleding, dat is wat de kleding typeert. 

Casa Moda poloshirt en t-shirt
Casa Moda poloshirt en t-shirt behoren tot de collectie

Tot slot nog dit over Casa Moda

Wij van Bendelli hebben grote bewondering voor bedrijven die eerlijk en oprecht zaken doen zoals Casa Moda. Het is ongekend hoe verfijnt alles is en naar welk een hoog servicelevel ze dit hebben weten te brengen. Het bedrijf heeft een ruime collectie welke tijdloos, goede kwaliteit heeft tegen een betaalbare prijs. Daarom erg geliefd bij de moderne man die van stijlvolle kleding kan genieten. Casa Moda comfort fit herenkleding geeft aan dat deze pasvorm, prefect past bij de hedendaagse mannenmode.

Maar ook als klant weet je dat het goed zit, zodra je een aankoop doet van het merk Casa Moda of Venti. Op deze manier beloon je de goede bedrijven en is de kring weer rond. Zo hoort het te zijn in kledingland.  

Winkelwagen
Scroll naar boven