GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Casa Moda steekt Audi Sport in de kleren - Bendelli

Casa Moda steekt Audi Sport in de kleren

Casa Moda lifestyle Herenkleding Audi e-tron

Casa Moda steekt Audi sport ABT Schaeffler Formule E-team in de kleren

Casa Moda gaat het Audi sport ABT Schaeffler Formule E-team in de kleren steken en is daarmee de nieuwe leverancier. Hiermee lanceert Casa Moda een speciale sport/race-collectie. De eerste kleding staat inmiddels op onze website.

Deze samenwerking is oktober vorige jaar bekend gemaakt en de eerste collectie is inmiddels binnen. Het gaat om de casuallijn van Casa Moda maar ook de business lijn komt met deze speciale sport lijn. Het kleding merk is door de jaren heen bekend geworden om zijn duurzame innovaties. Daarom ook geheel in die lijn de Formula E, welke uitsluitend uit elektrische raceauto's bestaat.  Dit gaat een waar spektakel worden met de fantastische nieuwe sportieve lijn van Casa Moda.

Casa Moda lifestyle Herenmode

De Audi e-tron FE07 wereldkampioenschapsauto heeft een fris, dynamisch design: naast de beproefde elementen in spectaculair fel oranje en het opvallende groen van technologiepartner Schaeffler krijgt bijvoorbeeld de hele voorkant een witte primer. naar de look van vorig jaar. Met Castrol als een van 's werelds toonaangevende smeermiddelenmerken en het mode- en lifestylebedrijf Casamoda, zijn er twee nieuwe partners aan boord gekomen bij Audi Sport ABT Schaeffler voor de wereldbekerpremière.

Casa Moda Audi Sport Formula E, Valencia Test 2020
Audi e-tron FE07 #11 (Audi Sport ABT Schaeffler), Lucas di Grassi Audi e-tron FE07 #33 (Audi Sport ABT Schaeffler), René Rast

Shop hieronder de originele Casa Moda Audi E-tron sportcollectie

Als bron zijn de volgende websites geraadpleegd:

Winkelwagen
Scroll naar boven