GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Geographical Norway korte broek - Oficiele Webshop GeographicalⓇ 2019

Geographical Norway korte broek

Geographical Norway korte broek. Het is een kledingstuk die je niet wilt missen in de zomer. Het merk heeft verschillende stijlen in de collectie zitten. Je doet er goed aan om meerdere stijlen aan te schaffen. Op deze manier ben je voorbereid op iedere gelegenheid. Zo zijn er de sportieve en stoere korte broeken met de bekende teksten en borduursels, maar ook de chino shorts voor de serieuze en nette look. 

 

Geographical Norway Zomercollectie 2019

Door de jaren heen heeft Geographical Norway een geheel eigen ontwerp neergezet. Het merk is is in staat geweest om modellen te ontwikkelen die goed in de smaak vallen bij de mannen. In de zomer is een heren korte broek dan ook een graag gedragen kledingstuk als het weer dat toelaat tenminste. De shorts zijn naast stijlvol ook functioneel. Zo hebben de meeste bermuda's diverse zakken en opbergmogelijkheden. Aansluitkoorden rond de taille en onderaan bij het uiteinde van de broekspijp. Wat zo gaaf is aan dit merk, dat het verschillende lijnen heeft binnen de collectie. Zo is er bijvoorbeeld ook een Monte Carlo lijn in de categorie PoloshirtsJoggingbroekenShirts en vesten. Dit allemaal met de zelfde teksten, dit maakt het combineren van kledingstukken wel heel erg eenvoudig. Voor ons als mannen erg prettig!

 

 

De chino shorts zijn definitief opgenomen in de mannenmode. Dit zijn korte broeken met een dunne en zachte stof, meestal gemaakt van katoen en een aansluitende pasvorm. Twee (diepe) steekzakken aan de zijkant en het bekende knopje aan de achterkant. Hier past je smartphone met gemak in. Deze chino's zijn dan ook heel goed voor nette gelegenheden, zo kom jij netjes voor de dag met een korte broek.  Perfect te combineren met een overhemd en je hebt in een handomdraai een compleet nieuwe look. Gratis verzending op alle Geographical Norway korte broeken 

 

 

Kortebroek Heren Geographical Norway Bermuda Blauw
Kortebroek Heren Geographical Norway Bermuda Blauw
Winkelwagen
Scroll naar boven