GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Geographical Norway poloshirts online shop - Bendelli Official dealer

Geographical Norway poloshirts online shop

Geographical Norway poloshirts online shop zomercollectie heren
Geographical Norway poloshirts online shop zomercollectie heren

Geographical Norway poloshirts heren zijn echt ideaal voor de zomerdag. Ze zijn niet weg te denken uit je kledingkast. De heren poloshirts van het merk Geographical Norway zijn stijlvol en functioneel. Sportief en netjes tegelijk met de fijne piqué kwaliteit. We hebben het herenpoloshirt in de meest uiteenlopende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan bekende kleuren als poloshirt zwart, of polshirt wit , maar ook heren poloshirts met korte of lange mouwen. Van een effen polo tot heren polo’s met uitgebreide prints erop geborduurd. Een heren poloshirt kun je altijd dragen. Heb je een gelegenheid waar je graag wat netjes aan wilt doen en het is te warm voor een overhemd Of ben je deze vergeten te strijken? Dan is het poloshirt een prima alternatief en je voelt je er net zo gekleed in als een Italiaans overhemd.

Geographical Norway Zomercollectie 2019

Geographical Norway poloshirt: een shirt met een luxe uitstraling

Geographical Norway zomercollectie

Poloshirts van Geographical Norway: een shirt met een luxe uitstraling

Geographical Norway polo shirt heeft een luxe en chique karakter. De opstaande kraag en de 3-knoop sluiting bij de boord geven de poloshirts van Geographical Norway een stijlvolle uitstraling. Goedkope heren poloshirts korte mouw behoort zonder meer tot de favorieten van mannen. De laatste jaren is de heren polo weer helemaal terug in de modewereld. Dit komt mede omdat het poloshirt met korte mouwen uitstekend is te combineren met een heren trui, pullover of vest. Maar wat dacht je van een heren polo op een korte broek. Het merk Geographical Norway heeft ook polo’s in haar collectie zitten met borduursels onder de vouwhoogte. Draag de kraag helemaal overeind voor de meest stijlvolle en nonchalante look. Hiermee maak jij je outfit helemaal compleet. De heren polo’s zijn ook te bestellen van andere merken die in onze collectie zitten, merken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan namelijk: Wam DenimRivaldi, Gaznawi en Arya Boy. Goedkope heren poloshirts met korte mouw koop je dan ook gewoon bij Bendelli.

Geographical Norway polo shirt heren Deep Breath

Geographical Norway zomercollectie

Heren Poloshirt met lange mouw

De heren poloshirts met lange mouw is weer erg in trek bij de modebewuste man. Het is een kledingstuk wat uitermate geschikt is voor de koudere dagen in ons land. Dat kunnen er zomaar heel wat zijn in Nederland. Een polo met lange mouwen geeft je een hele andere look aan je outfit. Combineer het met een t-shirt of juist met een contrasterend overhemd eronder. De merken die veel polo's met lange mouw hebben zijn: Geographical Norway, Wam Denim en Arya Boy. De meeste poloshirts hebben de bekende 3 knoopsluiting bij de boord. Het materiaal is vaak katoen met een mix van polyester. Dit laatste zorgt ervoor dat je poloshirt met lange mouw niet gaat kreuken. Poloshirts met lange mouw worden meestal gedragen in het najaar of voorjaar. Het is de vervanger van de trui of vest. Maar als het echt koud gaat worden kun je het altijd nog combineren met een vest. Of voor de nette uitstraling met een colbert. Een veelzijdig kledingstuk wat zeker niet mag ontbreken in je kledingkast. 

Geographical Norway poloshirt lange mouw heren onlin shop
History Geographical Norway poloshirts online shop

Geographical Norway poloshirts online kopen en de geschiedenis ervan

Het poloshirt werd in de jaren twintig van de vorige eeuw ontworpen door de Franse tenniskampioen René Lacoste. In die tijd speelde men volgens de etiquette van het tennis in een wit poplin overhemd met lange mouwen. De warme Amerikaanse zomers maakten het dragen van deze shirts, met name voor professionals, weinig comfortabel. Lacoste ontwierp het poloshirt voor eigen gebruik en droeg hem voor het eerst in 1926. In 1933 bracht Lacoste, in samenwerking met zijn vriend André Gillier, het poloshirt op de markt. Dit was een groot succes. De naam Lacoste is onlosmakelijk met de polo verbonden geraakt, en Lacoste is tot op de dag vandaag, naast Ralph Lauren, een van de belangrijkste producenten van van de heren poloshirts. Pas in de jaren zestig trad het poloshirt uit z'n sportieve context en werd het gemeengoed in het straatbeeld. Bron: Wikipedia

Geographcal Norway polo shirt sale

Bendelli heeft altijd wel een poloshirt aanbieding. De polo sale is te vinden in de herenmode sale shop. Hier kun je poloshirts shoppen met hoge kortingen. Deze shirts zijn te herkennen aan de blauwe sale button die bij het product staat vermeld. Het kortingspercentage staat altijd aangeven en zo weet jij precies hoe hoog je voordeel is. Hoe later in het seizoen hoe hoger de kortingen kunnen oplopen. Ook van de bekende merken als: Geographical NorwayWam Denim, Gaznawi of Rivaldi. Toch is de prijs een belangrijk punt voor de meeste mannen. De kwaliteit moet uitstekend zijn en de pasvorm hebben die bij jou past. Maar om nu veel geld uit te geven voor deze eigenschappen is helemaal niet nodig. Bendelli heeft een ruime collectie heren poloshirts met scherpe prijzen. De collectie zijn altijd volgens de laatste modetrends. Of je nu kiest voor casual of stijlvolle polo’s, bij ons is er altijd een zekerheid voor dé moderne en klassiek outfit. Voor iedereen die dol is op korting en goedkope Italiaanse herenkleding. Dan is er goed nieuws voor je, iedere vrijdag komt Bendelli met een scherpe weekendactie. Herenkleding tegen wel heel aantrekkelijke prijzen. Deze kunnen oplopen tot wel 75% korting. Dat is nog eens voordelig shoppen en dat allemaal met dezelfde service en voorwaarden. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op alles, volg onze  Facebookpagina en mis geen enkele weekendknaller meer. Wacht niet te lang met bestellen, want weg is echt weg en OP=OP. Voorkom deze teleurstelling en kom iedere vrijdag gewoon even een kijkje nemen.

Winkelwagen
Scroll naar boven