GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Hyperflex overhemden online kopen - Bendelli

Hyperflex overhemden online kopen

Hyperflex shirts van venti

Een wereldprimeur op de shirtmarkt: het sneaker-shirt is gemaakt van unieke 4-way stretch en gemakkelijk te strijken. Naast het uiterst hoogwaardige vakmanschap en het aangename draagcomfort biedt het sneaker-shirt klassieke maar ook innovatieve ontwerpen die het shirt tot een flexibele allrounder maken. Of het nu gaat om casual jeans, chique en formele gelegenheden, of om je trendy sneakers - met het sneaker shirt ben je voor elke situatie gekleed!

01 HOOGWAARDIGE MATERIALEN

De eersteklas stof is gemakkelijk te strijken - gebruik je tijd nu voor de dingen die je leuk vindt! De mix van eersteklas katoen en elastaan ​​geeft je het gevoel dat je je shirt nooit meer uit wilt doen. Absolute bewegingsvrijheid gegarandeerd.

02 COMFORTABEL OM TE DRAGEN

Het shirt omhelst je lichaam heerlijk en biedt je een ultracomfortabel "T-shirtgevoel" met constante bewegingsvrijheid. Het overhemd beweegt met jou mee.

03 INNOVATIEVE STIJL

Moderne accenten in NEON geven het trendy shirt dat zekere iets en maken het de ultieme blikvanger! Een must-have voor de moderne man. Zodat het niet saai wordt, bieden we u deze wereldprimeur in alle stijlen - of het nu klassiek is in wit, lichtblauw, grijs, zwart of met moderne prints, iedereen krijgt hier echt waar voor zijn geld!

Innovatieve ontwerpen die het shirt tot een flexibele allrounder maken

Unieke 4-way stretch en gemakkelijk te strijken

Hoogwaardig vakmanschap en het aangenaam draagcomfort

HET PERFECTE SHIRT VOOR OP KANTOOR EN MIJN VRIJE TIJD - EN GEMAKKELIJK TE STRIJKEN!

VOOR MIJ IS HET SNEAKER SHIRT EEN SUPER MODERN SHIRT VOOR JONGE EN SPORTIEVE MENSEN.

EINDELIJK EEN SHIRT DAT ME HELEMAAL NIET BEPERKT. HET BESTE: HET PAST PERFECT.

Winkelwagen
Scroll naar boven