GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Italiaanse overhemden slim fit Wam Denim - Bendelli

Italiaanse overhemden slim fit Wam Denim

Als je Italiaanse overhemden zegt dan denkt iedereen aan: stijlvol, klasse, modieus, hoge kwaliteit, exclusief en een mooie pasvorm. Italiaanse overhemden zijn erg in trek bij zowel de jongeren als de mannen van middelbare leeftijd. Als er één soort overhemd is die stijlvol en functioneel tegelijk is, dan zijn het wel een Italiaans slim fit heren overhemd.

De zakelijke man trekt graag een overhemd aan van Italiaanse afkomst. De slim fit overhemden geven een perfecte pasvorm en contrast voor onder een colbert of nette spijkerbroek. Zo zie jij er altijd stijlvol uit zonder overdressed over te komen. Wat maakt een Italiaans overhemd dan nog meer zo speciaal? Het zit hem in de details. De prachtige contrasterende kleuren die in de kraag en manchet verwerkt zijn. De parelmoerknopen die superieur zijn afgestikt, of wat dacht je van de contrasterende prints en borduursels op de armpatches. Dit allemaal voor dé perfecte look en een prettig draagcomfort. Door de slim fit pasvorm loop jij er altijd bij volgens de laatste mode!

De heren overhemden van de merken Arya Boy en Wam
Denim zijn kreukvrij en bijna strijkvrij. Bekende Italiaanse overhemd merken zijn: Wam Denim, Arya Boy, Carisma en Sette Fratelli en Venti

Italiaanse overhemden dubbele kraag
Italiaanse overhemden dubbele kraag
Winkelwagen
Scroll naar boven