GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Italiaanse overhemden | Heren overhemden italiaans | Italiaanse blouse

Italiaanse overhemden

italiaanse overhemden slim fit blouses
italiaanse overhemden slim fit blouses

Italiaanse overhemden , zodra je dit woord hoort, dan denk je al snel aan: stijlvol, klasse, modieus, hoge kwaliteit, exclusief en een mooie pasvorm. Italiaanse overhemden zijn erg in trek bij zowel de jongeren als de mannen van middelbare leeftijd. Als er één soort overhemd is die stijlvol en functioneel tegelijk is, dan zijn het wel de Italiaanse heren overhemden slim fit. De zakelijke man trekt graag een overhemd aan van Italiaanse afkomst. De slim fit overhemden geven een perfecte pasvorm en contrast voor onder een colbert of nette spijkerbroek. Zo zie jij er altijd stijlvol uit zonder overdressed over te komen. Wat maakt een Italiaans overhemd dan nog meer zo speciaal? Het zit hem in de details. De prachtige contrasterende kleuren die in de kraag en manchet verwerkt zijn. De parelmoerknopen die superieur zijn afgestikt, of wat dacht je van de contrasterende prints en borduursels op de armpatches. Dit allemaal voor dé perfecte look en een prettig draagcomfort. Door de slim fit pasvorm loop jij er altijd bij volgens de laatste mode! Bekende Italiaanse overhemd merken zijn: Wam DenimVenti, GazanawiArya Boy en Carisma.

 

Italiaanse overhemden slim fit

Slim fit overhemden Italiaans? Waarom eigenlijk?

De oorsprong van een slim fit overhemd komt uit Italië. Nergens anders maken ze overhemden die tot in perfectie zijn uitgewerkt zoals bij onze zuiderburen. Italië staat immers bekent om het land van de Italiaanse herenmode. In het merk Wam Denim zie je deze typische Italiaanse stijl terug in de ontwerpen. De slim fit shirts van Wam Denim zijn stijlvol afgewerkt en hebben aandacht gegeven aan de herenmode. De snit en pasvorm van de Wam Denim overhemden zijn werkelijk subliem te noemen en gemaakt van een 100% kwaliteits katoen. Een echt Italiaans overhemd en dat tegen oer Hollandse prijzen. 

Laat je zien in een slim fit overhemd

Met een slim fit overhemd laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Of het nu in je vrije tijd is of voor de formele situaties. De overhemden met een slanke pasvorm zijn perfect voor onder een colbert. Je pakt er een nette chino of pantalon bij en jij gaat stijlvol en gekleed de deur uit. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor de casual look en het slim fit shirt dragen op een spijkerbroek of jeans. Je kunt het heel rustig houden door een uni overhemd te dragen. Maar soms wil je eens een keer iets anders. Een all-over print blouse die je een hele andere look zullen geven. Voor veel mannen onder ons zal een overhemd een dagelijks kledingstuk zijn. Dan wil je ook graag dat deze perfect zit en je deze zo min mogelijk hoeft te strijken. De overhemden van het merk Venti zijn strijkvrij en kreukvrij. De merken Wam Denim en Gaznawi zijn strijkarm en hierdoor voor veel mannen een gewild overhemd. Voor welke boord kies jij? Een button down boord waarbij de knoopjes de boord vast houden? Of ga je voor een cute away boord. Slim fit overhemden hebben vaak een cute away boord. De punten van deze boord lopen schuin naar achteren. Dit geeft het overhemd een stijlvol karakter. De wide spread boord is bij uitstek geschikt voor het dragen van een stropdas. Hierdoor geeft het een mooi 'vallend' effect aan de boord. Dan als laatste het overhemd met de dubbele boord of dubbele kraag. Deze boorden zijn nog steeds een veel verkocht type.

Italiaans overhemd korte mouw heren

Een slim fit overhemd met korte mouw doen je misschien denken aan de zomer. Want in de in de zomer worden deze slim fit shirts namelijk het meest gedragen. Maar er zijn veel mannen die ook in de winter een slim overhemd met korte mouw dragen. Bijvoorbeeld vanwege het werk of omdat ze het van zichzelf al snel warm hebben. Maar er zijn ook mannen die een hekel hebben aan een slim fit overhemd met lange mouwen. Voor hen is er een overhemd met korte mouw. Je kunt een gekleed overhemd heel goed onder een vest of trui combineren. Je kunt variëren in verschillende kleuren of prints. Zo kun jij helemaal je eigen look creëren. Ga je toch voor een nette look? Neem dan een slim fit shirt of een overhemd met een rustig motiefje in de kleuren blauw of wit. Dit in combinatie met een colbert en een passende chino. In een handomdraai heb jij een nette en geklede look!

Luxe en aparte Italiaanse overhemden

Luxe en aparte overhemden gaan perfect samen met een slim fit overhemd. De overhemden hebben een speels uiterlijk en kleurrijke details aan de binnenkant van de boord of manchet. De knopen hebben een trendy uitstraling en geven het overhemd net dat laatste zetje in de hippe richting. Aparte of ook wel trendy overhemden genoemd kun je zowel casual als business dragen. De trend van de laatste tijd is toch wel de rijk uitgewerkte overhemden. Met name op een mooie zomerse dag, dragen wij mannen sneller een overhemd met een opvallende print of rijk uitgewerkt borduursel. Je kunt dan denken aan een bloemenprint of een uitgewerkt patroon met grafische prints.

Wij bieden een gevarieerde collectie aan aparte slim fit overhemden. Al onze overhemden hebben een getailleerde pasvorm en zijn gemaakt van de beste stoffen. Slim fit overhemden van het merk Wam Denim en Venti overhemden met korte mouw hebben dezelfde kwaliteit als de lange mouw overhemden namelijk: 100% Egyptisch katoensoort. Dit katoensoort is de beste ter wereld en ten opzichte van een ander katoensoort, langere vezels en veel zuiverder. Egyptisch Katoen voelt zacht aan, alsof het een tweede huid is. Het is bere sterk, koel en ademend én het is in staat veel vocht te absorberen.

Als bron zijn de volgende websites geraadpleegd:

Venti zomercollectie video

Wam Denim zomercollectie video

Wikipedia Overhemd

Winkelwagen
Scroll naar boven