GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Italiaanse poloshirts | Wam Denim - Gaznawi - Bendelli .nl

Italiaanse poloshirts

Italiaanse poloshirts

Italiaanse poloshirts slim fit

Misschien wel het meest gedragen item in de categorie herenmode. Als je kijkt naar rugby of tennis, dan zie je daar de poloshirts terug. De rugby poloshirt is in tal van culturen uitgegroeid tot een populaire mode-item. Veel kleding fabrikanten produceren rugby stijl poloshirts met karakteristieke kragen en trendy ruit motieven zonder dat het een echte club vertegenwoordigd. Ook in de paarden sport polo, is een poloshirt een statige mode item. Pas later werd de poloshirt populair. Het is dus een mode musthave die al een tijdje mee gaat en steeds populairder wordt.

Italiaanse poloshirts heren slim fit online kopen Bendelli liggend

De pasvorm van een Italiaanse polo

Ieder merk maakt haar eigen poloshirts in haar stijl. Bij deze stijl hoort natuurlijk ook een pasvorm. Je hebt een poloshirt in getailleerde pasvorm ook wel “Slim Fit” genoemd maar ook in een ongetailleerde uitvoering. De niet getailleerde Italiaanse polo’s vallen dus ruimer en geven een meer nonchalante look. Deze vind je bij de merken

Italiaanse poloshirts Venti en CasaModa

Poloshirts voor heren

Italiaanse polo’s heeft inmiddels een grote opmars gemaakt onder de heren. Dit komt mede door de fantastische kwaliteit, maar de ontwerpen die uit Italië komen kunnen wij Nederlanders nu eenmaal erg waarderen. Volkomen terecht vinden wij. Nergens anders maken ze poloshirts die tot in perfectie zijn uitgewerkt zoals bij onze zuiderburen. Italië staat immers bekent om het land van de Italiaanse herenmode. In het merk Wam Denim zie je deze typische Italiaanse stijl terug in de ontwerpen. De slim fit poloshirts van Wam Denim zijn stijlvol afgewerkt en hebben aandacht gegeven aan de herenmode. Bekende Italiaanse merken zijn Wam denim, Gaznawi en Arya Boy. Wij kopen rechtstreeks bij de fabriek in en bieden daarom scherpe prijzen en altijd de nieuwste collecties. Italiaanse poloshirts mogen niet ontbreken in de garderobe van een modebewuste man. Het is een fashion item dat ieder outfit er sportief uit laat zien. De diversiteit in de poloshirts is tegenwoordig erg groot. Wanneer je naar een feestje gaat of lekker uit eten gaat, een Italiaanse heren polo geeft je altijd de perfecte look. Niet altijd zin in een overhemd? Dan is het poloshirt een heel goed alternatief. Mooie Italiaanse polo’s maken namelijk de man! Of je het nou casual wilt dragen op een stoere jeans of dat je een zakelijke afspraak hebt en een nette broek aan moet. Een poloshirt is geschikt voor elke gelegenheid en zijn er in diverse modellen. Zo heb je poloshirts met lange of korte mouw. Deze shirts kunnen dan hoogwaardige borduursels bevatten of misschien een klein logo op de borst. Iedere polo is uniek en laat zien wat het merk wil uitstralen. Zo heb je poloshirts gemaakt van T-shirt stof, dit draagt erg comfortabel.

Winkelwagen
Scroll naar boven