GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Rossino overhemden bestel je vanaf nu bij Bendelli - (Tip)

Rossino overhemden bestel je vanaf nu bij Bendelli

Heren overhemd wit

Rossino overhemden bestel je vanaf nu bij Bendelli. Rossino kleding uit Soest heeft ons een tijdje terug laten weten, te stoppen met de webwinkel. Samen hebben we gekeken of we de klanten van Rossino dezelfde kleding kunnen aanbieden bij Bendelli. Dit is gelukt! Bendelli heeft twee merken overgenomen van Rossino. Deze Rossino overhemden zijn vanaf nu ook online te shoppen bij Bendelli.nl 

Venti overhemden nu bij Bendelli shoppen

Het merk Venti overhemden is vanaf nu ook bestelbaar in de online shop van Bendelli. Venti overhemden stralen een ware luxe uit met de focus op kwaliteit. En dat zie je ook direct terug in de afwerking van de Venti overhemden. Er is aandacht, tijd en energie gestoken in het ontwerp. Bij veel overhemden zijn de knopen stijlvol en kleurrijk weergegeven. De boorden van de overhemden zijn iets dikker gemaakt dan bij een 'normaal' overhemd. Het zijn de kleine details die zorgen voor een luxe uitstraling en laten zien dat je geen standaard blouse draagt. Het Venti overhemd heeft twee collecties, zowel overhemden voor de zakelijke markt als casual overhemden. De keuze uit kleuren is ruim bij dit merk, maar de meest verkocht overhemden zijn nog altijd, Venti overhemd wit, blauw, zwart, grijs. Alle Venti overhemden zijn gemaakt van 100% katoen en helemaal strijkvrij. Venti edition: het merk heeft 3 verschillende productie lijnen. De bekende black label, Jersey label en het 08 label.  

Gaznawi overhemden online kopen

Gaznawi overhemden kun je nu ook online shoppen bij Bendelli, wij hebben de exclusieve rechten overgenomen om dit prachtige merk te mogen verkopen. 

Begin 2018 zijn de ontwerpers aan de slag gegaan met de eerste ontwerpen en pasvormen van de Gaznawi overhemden. Dit is uitgegroeid tot wat het nu is. Een compleet nieuwe merk is gelanceerd met niet alleen overhemden, maar ook Gaznawi polo shirts en jeans zijn reeds toegevoegd aan de collectie.

Een Gaznawi overhemd heeft een tailored fit pasvorm. Het zit tussen de 'normale 'en 'strakke' pasvorm in. Dit noemen ze de tailored-fit pasvorm. Het mooie aan het merk Gaznawi is, dat het verschillende stijlen heeft ontworpen. Zo zijn er Gaznawi overhemden met dubbele kraag, die prachtige contrasten hebben in de boord. Maar ook overhemden met een cut-away boord. Bij deze boord zijn de punten niet recht afgesneden, maar lopen schuin naar achteren. Het effect is een overhemd wat stijlvol is en karakter heeft. Het merk Gaznawi heeft ook gekeken naar de laatste mode trends en deze meegenomen in het ontwerp van de Gaznawi kleding. Een laatste mode trend zijn de Gaznawi overhemden met een motief of print. Shirts die bedekt zijn met een opvallende bloemenprint of juist heel subtiel te zien zijn. Zo lijkt het van afstand net of je een effen overhemd aan hebt. 

 

Bendelli, officieel verkooppunt van Venti en Gaznawi overhemden

Wij mannen willen het graag simpel houden. Even snel een overhemd bestellen zonder al te veel gedoe. Daarom hebben wij nu twee super mooie merken gelanceerd. Venti overhemden en Gaznawi overhemden: Heb je een overhemd van dit merk gekocht? Pas dan goed op, want je bent verkocht bij het dragen van deze overhemden. Je wilt daarna geen enkel ander merk meer! Bij Bendelli.nl gaan we de Venti en Gaznawi collectie steeds verder uitbreiden en actueel houden. Met de mooie mixen van sportief - casueel - klassiek en zakelijk. Rossino overhemden, truien, shirts en broeken vanaf nu bij Bendelli.nl

 

GAZNAWI overhemden logo
GAZNAWI overhemden logo
Venti
Winkelwagen
Scroll naar boven