GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Wam Denim overhemd lange mouw en korte mouw - Bendelli

Wam Denim overhemd lange mouw en korte mouw

Wam Denim overhemd lange mouw en korte mouw, ze staan bekend door hun unieke design die helemaal aansluit bij de hedendaagse mode. Door gebruik te maken van het beste katoensoort die er te krijgen is, hebben deze overhemden een geheel eigen uitstraling. Je ziet en voelt gelijk dat je een hoogwaardig overhemd in je handen hebt. De pasvorm is tailored-fit. Anders gezegd: het zit tussen normaal en strak in. De Wam Denim overhemden zijn er in twee uitvoeringen. Overhemden met lange mouw en overhemden met korte mouw.

Mouwlengte Wam Denim overhemd net iets langer

Wist je dat de mouwen van een Wam Denim overhemd net iets langer zijn dan een regulier overhemd? Waarschijnlijk niet hè? Dit komt eigenlijk voort uit de zakelijke markt. De stropdas is wat meer naar de achtergrond verdrongen en het dragen van een colbert is juist sterk toegenomen. Om er toch functioneel en gekleed uit te blijven zien, zijn de mouwen en de boord van het overhemd onder de loep genomen. De mouwen zijn iets langer gemaakt, het voordeel hiervan is dat het laatste stukje van het overhemd net iets onder de mouw van je colbert uitkomt. Kijk zo hoort het binnen de etiketten van de mode. Wat ik hierboven al benoemde was, dat Wam Denim ook de kraag aangepast heeft. Op dit moment hebben ze 4 verschillende boorden voor overhemden. Namelijk de Cute-away boord - De Klassieke boord - Wide spread boord en de bekende Dubbele kraag. hier hebben we al een artikel over geschreven. Wil je dit bericht lezen? Klik dan op de link hieronder.

Wam Denim overhemd Isernia wit 75559 opgevouwen
Wam Denim overhemd lange mouw Isernia wit

⇒Bekijk hier ons blog over de verschillende type boorden van overhemden

De pasvormvorm van de Wam Denim overhemden worden goed ontvangen door onze klanten. Het zit tussen de 'normale 'en 'strakke' pasvorm in. Dit noemen ze de tailored-fit pasvorm. Deze pasvorm gaat heel goede samen met het dragen van een colbert. In het verleden was het vaak dat de typische Italiaanse overhemden bekend stonden om hun kleine en strakke pasvorm. Dit is echter reeds lang achterhaald en het bewijs levert Wam Denim met zijn nieuwe lijn overhemden met lange mouw als de korte mouw overhemden, die inmiddels alweer een tijdje op de markt zijn.

Wam Denim overhemd met korte mouw

Overhemden met een korte mouw doen je al snel denken aan de zomer. Natuurlijk is dat een heel begrijpelijke gedachte. Want in de zomer worden deze shirts namelijk het meest gedragen. Maar het blijkt dat er veel mannen zijn, die ook in de winter een overhemd met korte mouw dragen. Bijvoorbeeld vanwege het werk of omdat ze het van zichzelf al snel warm hebben. Maar er zijn ook mannen die een hekel hebben aan lange mouw overhemden. Voor hen is er een overhemd met korte mouw. Je kunt een gekleed overhemd heel goed onder een vest of trui combineren. Je kunt variëren in verschillende kleuren of prints. Zo kun jij helemaal je eigen look creëren. Een veel gehoorde opmerking is, dat een overhomd met korte mouw al snel gezien wordt als een casual look. Helemaal als het om een rijk uitgewerkte blouse gaat. Als deze styl nu bij jou past en je voelt je er prettig door. Prima toch? Ga je toch voor een nette look? Neem dan een uni shirt of een overhemd met een rustig motiefje in de kleuren blauw of wit. Dit in combinatie met een colbert en een passende chino. In een handomdraai heb jij een nette en geklede look! De trend van de laatste tijd is toch wel de rijk uitgewerkte overhemden. Met name op een mooie zomerse dag, dragen wij mannen sneller een overhemd met een opvallende print of rijk uitgewerkt borduursel. Je kunt dan denken aan een bloemenprint of een uitgewerkt patroon met grafische prints. Wam Denim overhemden met korte mouw hebben dezelfde kwalteit als de lange mouw overhemden namelijk: 100% Egyptisch katoensoort. Dit katoensoort is de beste ter wereld en ten opzichte van een ander katoensoort, langere vezels en veel zuiverder. Egyptisch Katoen voelt zacht aan, alsof het een tweede huid is. Het is bere sterk, koel en ademend én het is in staat veel vocht te absorberen.

Overhemd Korte Mouw Heren Wam Denim Wit 1
Wam Denim overhemd korte mouw met dubbele kraag

Wam Denim heren overhemd korte mouw lichtblauw bloemetjes motief Monza 75555 voorkant 1
Wam Denim heren overhemd korte mouw lichtblauw bloemetjes motief

Wam Denim sale en outlet

Voor iedereen die dol is op korting, sale of outlet shopping en dus goedkope overhemden wil scoren. Dan is er goed nieuws voor je, iedere vrijdag komt Bendelli met een scherpe weekendactie.
Herenkleding tegen wel heel aantrekkelijke prijzen. Deze kunnen oplopen tot wel 75% korting. Dat is nog eens voordelig shoppen en dat allemaal tegen dezelfde service! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief, volg onze Facebookpagina en mis geen enkele weekendknaller meer. Wacht niet te lang met bestellen, want weg is echt weg en OP=OP. Voorkom deze teleurstelling en kom iedere vrijdag gewoon even een kijkje nemen.

Elk weekend kan er zomaar een superactie zijn met heren overhemden die van Italiaanse afkomst zijn. Ga jij voor een enkele boord met wide spread? Of kies je voor de dubbele boord met zijn fijne gecontrasteerde afwerking. Merken die je regelmatig zult tegen komen in de weekend actie of sale zijn bijvoorbeeld: Arya Boy, Carisma, Martino Milano, Jeel, Wam Denim of het merk Fyren met zijn fashionabele patronen of wat dacht je van Venti overhemden, waar perfectie en kwaliteit samenkomen. Hoge kortingen die je echt niet wilt missen. Topkwaliteit overhemden voor echte sale of outlet prijzen.

Wil jij ook geen super aanbieding missen? Meld je aan!

Winkelwagen
Scroll naar boven