GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Wam Denim truien en sweaters - Bendelli

Wam Denim truien en sweaters

Wam denim heren truien hoge boord sjaalkraag slimfit
Wam denim heren truien hoge boord sjaalkraag en slimfit

Wam Denim truien en sweaters met een knipoog naar Italië. De inspiratie en de ideeën komen uit dit bekende modeland. Geen enkel land ter wereld ontwerpt kleding die zo verleidelijk is, zoals in Italië. Werkelijk verbluffend te noemen. Wie er ooit een kijkje heeft mogen en kunnen nemen kan zich er wellicht iets van voorstellen. Met deze insteek zijn de ontwerpers van Wam Denim aan slag gegaan en het resultaat mag er zeker zijn. De stijl en ontwerpen die in de wintercollectie van 2018 / 2019 zijn ontworpen lopen helemaal met de laatste modetrends mee.

Sweaters van Wam Denim

Dit seizoen zijn er veel verschillende soorten heren truien van Wam Denim. De ontwerpen lopen nogal uiteen. De trend van nu zijn de truien met sjaalkraag, maar ook sweaters met een print of dessin. Maar de 'standaard' uni truien met v-hals zullen altijd blijven, omdat dit model misschien wel de meest verkochte trui nog altijd is. Het merk Wam Denim heeft zijn inspiratie en ideeën in Italië opgedaan. Veel bijzondere ontwerpen en de laatste trends zijn hierin meegenomen. Ben jij opzoek naar de laatste herenmode? Dan is een sjaalkraag zeker iets voor jou. De kleuren van dit seizoen zijn zwart, blauw, bruin en groen.

Heren trui met sjaalkraag

De sjaalkraag trui is het populairste kledingstuk op dit moment. Deze Italiaanse mode stijl is dan ook overgewaaid uit Italië. Naast het praktische nut van deze sjaalkraag, staat het ook nog eens heel modieus. Zodra je deze trui aantrekt zul je versteld staan van het resultaat. Gegarandeerd dat je hier veel positieve reacties op gaat krijgen van je vrienden, collega's of mensen die dicht om je heen staan. De sjaalkraag trui kun je zowel casual dragen als in de zakelijke markt of andere nette gelegenheden. Waar de nette of geklede look wenselijk is, adviseren wij dan om een passend Wam Denim overhemd er bij onder te dragen. Hierdoor komt de boord nog net iets boven de kraag van de trui uit. Op deze manier maak je het helemaal af naar jou eigen persoonlijke stijl. De sjaalkraag is er in verschillende modellen. Zoals ook op de foto's hieronder te zien is. De sjaalkraag trui met een rits sluiting. Zo kun je zelf een beetje spelen met de hoogte. Zo zijn er ook heren modellen die een wat kleiner sjaalkraag hebben, ideaal voor mannen met een korte nek. Zo kun je toch de laatste mode zelf bewonderen. Maar de modellen met sjaalkraag en een tunnelkoord zijn ook helemaal te gek. Deze zijn het meest gewild onder onze klanten. Een echte sjaalkraag met een stijlvolle tunnelkoord en contrasterende kleuren combinaties. Laten we de verschillende modellen maar eens bekijken.

 

 

Gaznawi trui sweater sjaalkraag zwart tunnelkoord voorkant 66006 Bendelli Herenmode

Gaznawi trui met sjaalkraag zwart

 

Grof gebreide heren trui

Voor als het buiten echt goed koud is, dan is er de grof gebreide heren truien van Wam Denim. Deze zwaardere stoffen zijn dan gelijk een winterfavoriet. De meeste gebreide heren truien van Wam Denim hebben een opstaande kraag. Bij een grof gebreide heren trui horen ook grote en stijlvole knopen. Combineer dit eens met een jeans en je look is snel compleet.

De truien zijn gemaakt van zachte materialen en voelen hierdoor aan als een tweede huid. Ze geven je een heerlijke warmte, waar je lekker in weg kunt kruipen. Je kledingkast is pas compleet deze winter met een gebreide trui of sweater. Want één ding hebben de Wam Denim truien en sweaters gemeen, het geeft een fantastische look en ze zitten als gegoten. Met de Wam Denim herenkleding kun je eindeloos combineren, zonder dat wij, mannen, daar veel moeite voor hoeven te doen. Op zoek naar meer modellen die grof gebreid zijn? Klik dan op onderstaande link.

 

Wam Denim trui zwart grof gebreid 77206 voorkant

Wam Denim trui zwart grof gebreid

 

Heren V-hals truien

De v-hals trui is een echte klassieker. Misschien ook wel de meest verkocht trui. Je kunt het snel en makkelijk combineren met een overhemd of shirt. Je kunt hem als casual dragen maar ook voor zakelijk doeleinden kan een v-hals trui ook prima zaken doen. De truien met v-hals van Wam Denim hebben slim-fit pasvorm. Hierdoor sluit de trui mooi aan en zonder comfort te hoeven inleveren. De meest voorkomende combinatie is nog altijd met een overhemd eronder. Op deze manier kun je veel verschillende stijlen combineren. Het ziet er gekleed en netjes uit. Kies je voor een uni trui, dan kun je een Wan Denim overhemd pakken die wat meer contrast geeft. Een overhemd met een stijlvolle print of motief zal je een hele andere look geven aan je combinatie. Zo kun je jou persoonlijke stijl laten weergeven. Voor een gewerkte trui kun je wellicht kiezen voor een effen overhemd die wat rust brengt.

Wam Denim trui met v-hals grijs
Wam Denim trui met v-hals

Fijne stoffen met oog voor detail
Een prettig draagcomfort zit hem meestal in de stof waarmee de pullover is gemaakt. Een fijne stof die zacht en comfortabel aanvoelt zul je sneller weer uit de kast halen en aantrekken. Wam Denim is een merk met oog voor detail. Zo hebben ze op verschillen plekken kleine details aangebracht wat de pullover net iets anders maakt dan alle andere truien. Je kunt dan denken aan de merklabels of leren applicaties die het logo op subtiele wijze weergeven. Met de afwerking zit het dus wel goed.

Heren trui: Welke stijl kies jij?
Elke nieuw seizoen heeft zo zijn eigen stijl en kleurencombinaties. De Italiaanse mode collectie die Wam Denim heeft neergezet is volledig bij de tijd. De heren trui met sjaalkraag is hier een typisch voorbeeld van. Maar ook heren truien met print of een gemêleerd werkje is helemaal anno nu. De ronde hals truien hebben ook een update gekregen dit seizoen. Door diverse details aan te brengen weten ze ook de jongeren aan te spreken. Je kunt dan denken aan de grove rib-structuur op de schouders. Of een subtiel opbergzakje met een rits op de mouwen. Door gebruik te maken van zachte stoffen en fijne materialen zitten deze truien als gegoten.

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven