GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Winterjassen heren online kopen - Bendelli

Winterjassen heren online kopen

Geographical Norway Winterjas
Geographical Norway Winterjassen

Winterjassen heren online kopen

De heren winterjas is een kledingstuk waarmee je niet zonder kunt. Een winterjas moet warmte bieden en comfortabel zijn in het dragen. Het is een kledingstuk wat goed zichtbaar is. Dan wil je toch ook graag dat deze eruit komt te zien naar jouw eigen stijl en smaak. Een winterjas is een goede investering, waarmee je de winter warmpjes doorkomt. In de online shop van Bendelli is de keuze aan winterjassen groot. Er is een divers aanbod aan heren winterjacket. Elk seizoen zijn er weer nieuwe modellen die volledig aansluiten op de laatste modeontwikkelingen. Je kunt dan denken aan Lange parka winterjassen van het merk Canadian Peak. Een stijlvolle en praktische jas die goed geschikt is voor de vrijetijdsbesteding. Maar je kunt ook denken aan de casual jassen die goed staan op een spijkerbroek.  Lekker makkelijk in het dragen en je outfit is weer helemaal van deze tijd. Er zijn ook winterjassen die tussen deze twee verschillen inzitten. Je kunt dan denken aan de collectie van Geographical Norway winterjassen. Deze heren jassen zijn voorzien van een warme real down vulling. Deze winterjassen geven je veel warmte maar behouden deze ook goed. Zonder dat ze onhandig zijn in het gebruik. Uiteraard zijn er ook de sportieve winterjassen van de merken Wam Denim en Geographical Norway. Deze zijn altijd handig voor een ski-vakantie of gewoon vanwege de vrolijke en moderne kleuren.

Parka lange winterjassen

De parka winterjassen van het merk Canadian Peak of Geographical Norway zijn tot in detail afgewerkt. Een stijlvolle lange heren winterjas. Deze jassen zijn lang genoeg om onder een pak of colbert te dragen. Klanten kunnen dit merk waarderen omdat de parka winterjas uitgewerkt is naar perfectie en uitmuntendheid. De modellen presenteren zich succesvol door hun design en gebruikte materialen. Over elk detail is lang nagedacht. Om jou de perfecte heren parka winterjas aan te bieden. Hoe langer je deze winterjas draagt, hoe meer je de subtiele details gaat waarderen. De uitvoering kan heel verschillend zijn. Met of zonder capuchon, de kraag is in de meeste gevallen afritsbaar of door middel van knopen afneembaar. De kraag van de Canadian Peak jassen zijn gemaakt van zachte teddy materialen, prettig en comfortabe om de wintertijd mee door te komen.

Canadian Peak winterjas Parka Bendelli Zwart
Canadian Peak winterjas Parka Bendelli Zwart

Geographical Norway winterjassen

Innovatief kun je het merk zeker wel noemen. De heren winterjassen zijn gemaakt van de “Power Dry” Technologie. Dat betekent dat jouw winterjas je dé optimale bescherming biedt tegen de regen, wind, hagel of sneeuw. Het grote voordeel is dat de jas blijft ademen ook onder deze barre omstandigheden. Het is daarom ook niet voor niets dat deze jassen en dit merk erg gewild zijn bij onze klanten. Naast dat ze er stijlvol uitzien ook nog eens functioneel zijn. Geographical Norway heeft veel ervaring op het gebied van winterkleding. In het koude Noorwegen hebben zij het gepresteerd om winterse kleding aan de Noren te verkopen.  Met name de winterjassen en de ski jassen. Voor zowel mannen als vrouwen.  Geographical Norway heeft oog voor detail en een perfecte afwerking. Dit allemaal tegen hele scherpe prijzen.

geographical norway jas heren winterjassen geruit motief blauw onlineshop bigalion voorkant
geographical norway jas heren winterjassen geruit motief blauw

Winterjassen in de sale

Bij Bendelli zijn er het hele jaar door diverse acties. Soms op onze Facebookpagina, maar bij tijden ook in de vorm van een scherpe weekend actie. De kortingen kunnen oplopen tot wel 75%. Dan kun je wel heel voordelig jouw favoriete winterjas kopen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele actie. Op deze manier heb jij altijd een winterjas in de sale. En dat tegen dezelfde service. Bij Bendelli kan iedereen een goedkope winterjas kopen. In de categorie heren winterjassen van dit seizoen hebben wij een ruime collectie opgenomen van de volgende merken: Geographical Norway, Wam Denim en Rivaldi.

Winkelwagen
Scroll naar boven