GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Wit overhemd - Witte heren shirts online kopen - Bendelli Herenmode

Wit overhemd

Wit overhemd heren
Wit overhemd heren

Het witte overhemd is nog altijd het meestgedragen overhemd. Daarom onmisbaar in je garderobe. Het is een veelzijdig kledingstuk dat je zowel casual als netjes kunt dragen. Jij bepaald hoe je het gaat combineren.

Met een wit overhemd ga je veel plezier mee beleven. Of je het nu combineert met een casual wit overhemd of één van de zakelijk witte overhemden, voor elke gelegenheid kunt je wit aantrekken. Bendelli heeft een ruime collectie aan witte overhemden online staan.

Eenvoud en stijl kunnen heel goed samen gaan. Deze twee combinaties kunnen elkaar perfect aanvullen. Wit overhemd of witte blouse zijn hiervan een sprekend voorbeeld. Bekijk hier alle witte overhemden.

Witte overhemden van topmerken

De bekende topmerken die echt mooie witte overhemden maken zijn toch wel: Venti, Wam Denim en Ganawi. Deze drie merken hebben alle 3 een verschillende stijlen en kijk op witte heren overhemden en blouses. Of het nu gaat om een tailored fit, slim fit of regular fit, allemaal hebben ze hun eigen stijl en visie op de witte mode. Het type boord kan echter een groot verschil geven in aanzien. Zo is er een wide spread, cut-away, klassieke of een dubbele boord. In de webshop van Bendelli vind je vast en zeker een wit overhemd dat helemaal bij jou past.

Witte blouse voor heren

Deze term gebruik je meestal voor de casual overhemden, die je dan lekker nonchalant uit je broek draagt. Maar de dames gebruiken deze term ook nog wel eens voor hun overhemden (blouses). Kortom het komt allemaal op hetzelfde neer. Het is maar net hoe jet het gewend bent. Het witte overhemd straalt frisheid uit en wordt meestal gezien als een nette kleur. Super makkelijk te combineren en dat is voor ons mannen wel heel erg fijn. Je kunt het bijna niet fout doen met een wit overhemd.

Het is tijdloos en altijd goed om er een paar in je kast te hebben hangen. Zo kun je makkelijk en snel combinaties maken voor iedere gelegenheid. 1 op de 5 mannen is kleurenblind. Hoe fijn is het dan om een wit overhemd uit je kast te halen die je overal mee kunt combineren. De vraag of het wel past en wel kan is dus verleden tijd! Met een wit overhemd ga je zelfverzekerd de deur uit.

Strijkvrije witte overhemden

Alle merken die wij verkopen zijn gemaakt van katoen. Bijvoorbeeld Wam Denim en Venti zijn merken die uitsluitend kiezen voor 100% katoen. Katoen heeft vele voordelen en daarom ook het meest verkochte materiaalsoort. Het merk Venti heeft enkel overhemden die je bijna niet hoeft te strijken. En als je het goed doet hoef je ze helemaal niet te strijken. Maar daar is wat meer ervaring voor nodig. Aangezien de meeste mannen een hekel hebben aan strijken, zoeken wij overhemden uit die non-iron zijn. Strijkarm en het liefst strijkvrij. Dat laatste is namelijk wat lastiger met katoen.

Wil jij echt een volledig kreukvrij overhemd? Bekijk dan eens het merk van Gaznawi. Bij deze overhemden zit namelijk polyester bij in. Deze is een supermooi materiaalsoort. 1 van de voordelen is dat stof niet snel gaat kreuken. En als je het goed behandeld is het mogelijk om deze overhemden super strak te houden zonder te hoeven strijken. Zit er toch een kreuk in? Na een nachtje op de hanger trekken de kreuken er vanzelf weer uit.

Tips voor een kreukvrij overhemd

Wit is natuurlijk een kleur waar je alles op ziet. Helaas dus ook de kreuken door het dragen. Dit wil je natuurlijk niet of zo min mogelijk. Maar zijn hier nog goede tips voor? jazeker, hieronder een aantal. Doe je voordeel ermee.

  1. De meeste mannen nemen iedere dag een douche. Hang het overhemd dan zo dicht mogelijk bij het douche gedeelte. Door de stoom verdwijnen je kreukels.
  2. Maak je overhemd vochtig en zet er daarna de föhn op. Handig toch? Zo kun je ook gelijk je haar föhnen.
  3. Je kunt er voor kiezen om een handstomer aan te schaffen. Binnen 30 sec op temperatuur en binnen 1 minuut zijn als je kreukels verdwenen.
  4. Doe 2 of 3 ijsklontjes bij in de droger. Je zult zien dat je overhemd er kreukvrij uitkomt.
  5. Voor kleine kreukels in je overhemd kun je hem even boven de waterkoker houden. Door het stoom wat vrij komt zullen de kreukels het veld moeten ruimen.
Winkelwagen
Scroll naar boven