GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Canadian Peak maattabel - Bendelli Herenmode

Canadian Peak maattabel

Canadian Peak maattabel

Canadian Peak kent helaas geen maattabel die voor iedere categorie hetzelfde is. Zo zijn er binnen de categorie vesten bijvoorbeeld, meerdere maattabellen. Ieder vest heeft zijn eigen en unieke vormgeving. Nogal dynamisch zullen we maar zeggen.

Daarom hebben wij bij de producten een maattabel bijgevoegd die specifiek voor dat product zijn. Het merk is hierin nog volop in ontwikkeling en kan dus voorkomen dat nog niet alle producten zijn voorzien van een maattabel. Deze zullen de komende tijd worden bijgevoegd. 

Alle maten zijn in centimeters gemeten. De maten zijn van het kledingstuk en niet van het lichaam

Tip, vergelijk de maat van een kledingstuk uit je kledingkast

Twijfel je tussen twee maten? Bekijk hiervoor ook de uitgebreide informatie op de product pagina.

Canadian Peak kleding online kopen, dit merk is subliem en onderdeel van de makers van Geographical Norway. Het richt zich echter op een andere doelgroep. Namelijk: op klanten die continu op zoek zijn naar perfectie en uitmuntendheid. Want elke man wil er toch goed en verzorgd uitzien? Daar draagt het kledingmerk Canadian Peak zeker aan bij. Het merk heeft als eerste de bekende parka winterjassen op de markt gebracht. Later in het voorjaar de succesvolle heren bermuda’s. De modellen presenteren zich succesvol door hun design en gebruikte materialen. Over elk detail is goed en lang nagedacht, om jou die perfectie te geven die het verdiend. De afwerking van Canadian Peak is dan ook zeer hoogwaardig en gaan jaren lang mee.

Winkelwagen
Scroll naar boven