GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

De historie van Geographical Norway - Bendelli Herenmode

De historie van Geographical Norway

De historie van Geographical Norway
De historie van Geographical Norway

Al meer dan twee decennia onderscheidt het bedrijf zich op het gebied van zowel sportkleding als confectiekleding.

Ons verhaal begon in 1995 met de lancering van het merk Anapurna. 

Toegewijd aan kledingstukken zoals jassen, parka's en jassen, slaagden we er in, om in de loop van de tijd onze klanten te verleiden met comfortabele en kwaliteitsproducten. 

In 2005, met de geboorte van Geographical Norway, was dit de echte groeibooster van ons bedrijf. 

Goed doordachte ontwerpen met de grootste aandacht, met zeer bijzondere zorg voor gekozen materialen en betaalbare prijzen. Het succes was onmiddellijk. 

Vervolgens hebben we verschillende merken gecreëerd die de trends van het moment volgen, zoals Amazon Couture (voor vrouwen), Gangster Unit (streetwear), Athletic Denim (trendy college) 

In 2014 lanceerde ons bedrijf het Canadian Peak-merk met een reeks kledingstukken voor steeds meer veeleisende klanten op het gebied van gebruikt materiaal, comfort en afwerking. 

De geschiedenis van Geographical Norway

In de loop van de tijd hebben we ons productaanbod verder uitgebreid en stellen we meer dan 2000 referenties per seizoen voor, gaande van parka's tot zwemkleding en van polarjacks tot sweatshirts. 

We hebben ook reiskoffers, schoenen, linnengoed gelanceerd om de verzoeken van onze klanten over de hele wereld te beantwoorden en te voldoen. 

De distributie van onze geregistreerde merken vindt plaats in heel Europa, maar ook in de Verenigde Staten van Amerika en Midden- en Latijns-Amerika.

Winkelwagen
Scroll naar boven