GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Scooter jas heren - Waterdichte winterjas voor op de scooter of brommer

Scooter jas heren

Wist je dat een goede softshell jas een perfect kledingstuk is voor op de scooter of brommer. Het bestaat namelijk uit 3 verschillende lagen. 

  1. Waterafstotende buitenlaag
  2. Winddichte tussenlaag
  3. Zachte en warmte isolerende binnenlaag

De twee belangrijkste eigenschappen van een softshell jas zijn: winddicht en waterafstotend. Dat is wat veel scooterrijders graag willen. Door een speciale weefstructuur zijn de jassen soepel en prettig in het dragen. 

Ander voordeel is dat een softshell jack een ademende werking heeft. Dit komt door de technologie die verwerkt zit in de jas.

De softshell jas voor heren hebben vaak een sportief en stoer uiterlijk, met soms felle kleuren en accenten, wat de jas vaak een super mooie en krachtige uitstraling geeft. De modellen van Geographical Norway en Canadian peak hebben veel en praktische opbergmogelijkheden. Ook aan de veiligheid is gedacht. Zo beschikken veel softshell jacks over reflecterende strepen om zo ook in het donker goed gezien te worden. Het merk Canadian Peak gaat meer voor de details en zijn dan ook prachtig mooi afgewerkt.

Softshell jas warm genoeg voor op de scooter?

Jazeker kan dat! De meeste winters in Nederland zijn niet zo streng als bij de noorderburen. Je hebt dus echt geen dikke jas nodig om het warm te houden. De meesten zullen er in de herfst en de winter een trui of vest onder dragen. Wij vinden dat je je ook lekker moet kunnen bewegen in een jas. Een te dikke jas belemmert echt je bewegingsvrijheid en dat wil je nu juist niet op een scooter.

Winkelwagen
Scroll naar boven