GRATIS VERZENDING

ACHTERAF BETALEN

30 DAGEN RETOURRECHT

Tailored fit overhemd - Tailored fit shirts van Wam Denim en Venti

Tailored fit overhemd

Tailored fit overhemd pasvorm modern fit Wam Denim en venti
Tailored fit overhemd pasvorm modern fit Wam Denim en venti

Tailored fit Overhemd. Deze overhemden zijn licht getailleerd en hebben een eigentijdse snit. Deze worden in de volksmond ook wel Modern fit genoemd. Deze pasvorm is razend populair op dit moment. Bijna alle merken gaan over naar ook een tailored fit pasvorm. Denk dan aan de merken: Wam DenimVenti en Gaznawi. Wij zien een forse toename in deze fit. Perfecte pasvorm die aansluit op de hedendaagse mode.

Tailored fit overhemden zijn dus licht getailleerd. De pasvorm waarbij de omvang van de borst iets groter is dan bij de taille. Deze pasvorm is ideaal voor mannen die niet houden van een strakke pasvorm. Maar wel van een aansluitende pasvorm. Heb je een beginnend buikje? Of ben je stevig gebouwd? Dan is de tailored fit pasvorm echt perfect voor je. Deze overhemden zullen je een prettig draagcomfort geven en bieden je voldoende bewegingsvrijheid. Anders gezegd: je wilt wel een smal silhouet moor toch voldoende ruimte om je te bewegen.

De gemiddelde man heeft de voorkeur aan de tailored fit pasvorm. Steeds meer merken nemen deze pasvorm om in hun collectie. Dat is helemaal te begrijpen, want deze pasvorm past perfect in het actuele modebeeld.

 

Tailored fit: Strakke pasvorm van een slim fit overhemd met het comfort van het regular fit overhemd

Winkelwagen
Scroll naar boven